mandag 4. juli 2011

"Dance like a freak!" =0)
På torsdagstreningen fant folket altså ut at joda, vi alle burde starte i freestyle- konkurranse på søndag! Sagt, så gjort tydeligvis! =0D
Jeg var en smule lunken til forslaget, men dog ikke heeelt kald! Fredags ettermiddag begynte hodet å lage et lite program...På lørdagsmorgen kom sangvalget som klar for lyn himmel! Så da var det jo bare å sette i gang!! Jeg trente meg selv hovedsaklig, men Pepper fikk ta del i treningen av og til, men han ble sliten og måtte jo spare på noen av kreftene sine til søndagen! Så jeg fjasa rundt med musikk i øret rundt på stuegulvet i noen timer på lørdag!

Jeg må innrømme at jeg er ganske fornøyd med resultatet etter så lite trening og aldri ha vært i en konkurranse- situasjon!
Litt surr og tull ble det, men virket som vi greide å sjarmere publikum alikevel! (nemlig publikum som stemte på den som skulle vinne i rekruttklassen)


Så fikk Pepper også ball og vom i premie!=0)

Neste gang blir det klasse 1 i september! Da har vi litt bedre tid på å trene inn programmet!

Eva/ Atillus og Silje/Ivo gikk i klasse 1!
Silje og Ivo var nr. 4, men desverre datt Ivo helt aldeles ut av denne verden, og uasnett hvor hardt Silje jobbet kom han ikke tilbake....Silje avbrøyt derfor programmet! Synd, men desverre er ikke disse firbeinte alltid på vårt lag! Det stod ikke på innsatsen til Silje iallefall =0) Bedre lykke neste gang!

Eva og Atillus gikk for første gang og fikk en 4.plass!! Kjempe bra Eva! Gratulerer =0) Eva var ikke heeeelt fornøyd, men vi andre er strålende fornøyd med både Eva og Atillus! =0)


En koselig og gøyal dag som trengtes =0) Takk til gjengen!

Pepper og Kristine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar