søndag 20. februar 2011

Det gikk kjempe fint på sosialiseringstur i dag =0)

Vi var jo i Bø på hundeutstilling i dag, og det gikk mye bedre enn forventet med Peppers =0)
Masse hunder og mennsker, og lyder, så jeg trodde kanskje Pepper skulle reagere med å gå i forsvar som han har en dårlig tendens til å gjøre! Men neida, han var så ålreit atte =0) Et par knurr ble det må jeg innrømme, men ikke mer enn det! 

Det ble mye bæring på Pepper, men jeg tror det kanskje var en grei strategi. Merket han synes det var skummelt og var veldig skeptisk når han gikk selv. Så jeg bar han heller så han fikk en god opplevelse av hele greia. Pingla! 

Vi trente pittelitt på noen små triks og kontakt etter han hadde fått summet seg. Og det er jo ikke noe problem! Jeg er ganske storfornøyd med at han er så flink på kontakt når det er sååå mye forstyrrelser! FLINKE GUTTEN MIN!!! =0)


Det ble desverre ikke lange turer vi var der oppe, men det ser ut som det holdt for de to små her nå! Super trøtte og slitene begge to! Neste gang blir jeg lengere, for da blir gubben rett og slett hjemme ;0D 

Nei nå skal jeg ut å nyte det siste av solen, mens de tre mannfolka her inne sover godt ;0D


Ha en super søndag :0)

Pepper, Spiky og Kristine

2 kommentarer:

  1. Ja det er slitsom på utstillig (spesielt for menn..) Pepper kan nok jobbe trass masse forstyrrelser han ja! Flink er han!

    SvarSlett
  2. Ja disse mennene orker ikke for mye! Hehehe...

    Ja det er så gøy å trene når han gir alt han greier! Litt vanskelig var det for han, men det skulle bare mangle! Nå vil vi ha vår og trene i parken! DET gleder jeg meg til!

    SvarSlett