onsdag 27. april 2011

Treningsstatus

Vi er så heldige at vi får være med i den berømte treningsgruppen, og trent litt sammen med andre ellers også! Dette passe ypperlig da jeg er litt tregere enn ellers til å trene alene, og at Pepper har vært sliten nå i påsken. Det har blitt effektiv trening når vi har vært samlet! Flinke har vi vært om jeg må si det selv =0)

Torsdagen før påskeuken og Palmesøndag fikk vi trent masse! Budføring og visning av tenner har vært hovedfokuset, men litt triks og tøys har det vært tid til selvfølgelig! Vi begynte å trene budføring for første gang den torsdagen, og det satt som et skudd på søndagen også! Pepper tok det kjempe kjapt =0) Verre med meg og kommandoer....jeg kaster han nemlig avgårde når jeg sender han fra meg! Blir sååå forferdelig ivrig atte. Hehe...så jeg må roe meg kraftig ned! Hilsing og visning av tenner går sånn ca.. han sietter stille, men synes det ikke er helt topp at noen skal sjekke tennene. Men vi får bare trene mer =0)

Ellers trener jeg litt på at Pepper skal stå foran meg og bevege seg til sidene når jeg gjør det! Til venstre går det nå ganske bra, men til høyre trengs det mer trening.

Søndags-trening kommer her i noen bilder =0) Enjoy!

Juba trener på å bli redningshund ;0D

Må jo leke med Ivo!

Super på plass!

Juuuhuuu

Eva og Pepper

Kan super på plass hos Eva også jeg!

Super sats =0)


Slippe nei!!


Ekornet var midt i blinken!Budføring med Lily


Ivo og Jethro kryper samtidig =0) Flink Silje!

Kooooos =0)


Trikse litt =0)Hoppe mellom armene!

Slalom mellom beina


Danse litt

Jeeeiiii!

Så til slutt var vi litt "flaue" =0)

Takk for super treningsøkt jenter =0)

Pepper og Kristine

4 kommentarer:

 1. Så koselig blogg med masse bilder!

  SvarSlett
 2. Takk =0)
  Hjelper å ha venner som tar bilder se ;0D
  Så takk for deet =0)

  SvarSlett
 3. SÅ fin blogg:D ikke så fine bilder av meg:P men skikkelig bra:D

  SvarSlett
 4. Hehe...joda bildene var fine de da! Ser jo ikke ansiktet ditt en gang =0D Hahaha...neida du er vakker både inni og utenpå Silje!!!=0)Ikke tro noe annet!!!!

  SvarSlett