tirsdag 2. august 2011

Status-oppdatering

Jo nå kjenner jeg lysten til å trene sakte men sikkert sniker seg tilbake! Det ville jeg påstå er en god nyhet =0) Den siste tiden har det blitt lite av alt for Pepper, og det lyser dårlig samvittighet av meg!! Men ikke alltid formen er på topp og det er vanskelig å styre.
Min kjære søte Mac har også mistet piffen, og derfor har det blitt enda mindre av lite, for bloggingen sin del! Så enten må jeg ha ny pc eller så kanskje kanskje mac'n kan finne tilbake til seg selv!! Eva har tatt endel nye bilder som jeg gjerne skulle hatt med her, men det får vente til jeg får lastet de ned! Er ikke helt heldig å laste ned bilder av hunder på jobb tror jeg....hehe =0D

Jeg har heller ikke fått skrevet ferdig med resultatet av MH-testen, men jeg er halvveis så da er det kanskje håp for at jeg får lagt det ut før jul!

I går var hele familien ved Stavsjø og kosa rompene av oss! Pepper har ENDELIG skjønt at det er ålreit å svømme litt, så han svømte som han aldri har gjort før! Helt til han ble kjempe kald, og etter det ville han ikke svømme mer. Der vi var er det svalberg, og Pepper slet ned klørne sine nesten altfor mye...au tror jeg! Pepper var til og med helt løs nesten hele tiden i går! Det ekke dårlig =0)

Men da håper jeg at jeg har mer å skrive om når jeg er i gang med litt trening igjen!

Ha en flott dag folkens=0)

Pepper og Kristine

2 kommentarer:

  1. No fekke eg endelig til å legge inn kommentar :-)

    Godt å høyre at du er klar for videre trening!

    Dekan er jo eit mega team!

    SvarSlett
  2. Så bra =0) Kjekt med kommentarer!

    SvarSlett