torsdag 8. september 2011

Freestyle august 2011.wmv


Hei igjen alle sammen!
Ja jeg er forferdelig dårlig til å blogge men nå har Ipad'n endelig kommet i hus, så da mangler jeg bare nett, så burde jeg kunne greie å blogge litt mer!

Vi har jo vært på Freestyle-kurs med Nina Haaland, og jammen meg var det gøy!! Hun er en utrolig dyktig instruktør, og jeg anbefaler alle å hoppe på kurs med hun hvis sjansen byr seg!
Her er bloggen til Nina, og her skriver hun mer om hvilke øvelser vi gikk gjennom:
http://hundetreningifokus.blogspot.com/

Her kommer en video Eva har laget fra kurset! Kos dere =0)
Ellers har vi det fint, og trener på de nye triksene vi fikk innføring i på kurset!
Tiden frem til helgen nå skal gå til repetering av programmet vi brukte i rekruttklassen, for vi skal nemlig starte klasse 1 søndag 18! Wæææ...jeg har ikke kapasitet til å finne på kruttet akkurat nå, så da bruker vi det samme programmet! Gruer meg mer enn jeg gleder meg akkurat nå men vi håper det kan gå litt bedre denne gangen! Så kan vi heller bruke vinteren på å lage nytt program med ny musikk!

Så har dere forslag på musikk til lille Pepperssafranus tas det i mot med takker og bukker!! =0)

Peppers nye hus har også fått gulv og veranda, og nå mangler bare resten av huset! Jeg har også begynt å planlegge at Pepper skal få en egen krok som gjenspeiler hans personlighet....hehehe...nei men helt seriøst så tror jeg at han må få et eget hus i huset! Men det er laaangt frem i tid, og jeg burde vel egentlig fokusere på alt det andre som huset trenger før jeg tenker på kroken til Pepper!? hehehe... Alt for barna!! =0)

I dag er det trening igjen, og kvelden skal gå til kontakt og kontak med forstyrrelser! Vi trener for øyeblikket i en park i Lunde sentrum, og det passer perfekt!

Ha en super torsdag =0) Pepper og Kristine

1 kommentar:

  1. Du og Pepper kjem til å sjarmere stort på konkurransen :-) Fått startnr?

    SvarSlett