fredag 30. september 2011

Ingenting er søtere enn å bli vekket av en våt snute på kinnet!


Jeg var egentlig ganske morgengrettet før jeg fikk Pepper i hus, men det er jo ikke mulig å være det lengere =0)
Pepper har tillagt seg en morgenrituale nå den senere tiden som er ganske sjarmerene selv i halvsvime. Pepper sover i bur om natten, men når min samboer står opp slipper han Pepper ut av buret. Han står opp en halvtime før meg sånn ca. Det første Pepper gjør er¨å hoppe rett opp i sengen til meg, rett bort i ansiktet for å si hei, for så å prøve å komme seg fortest mulig under dyna mi. Det er ikke alltid han finner enden på dyna, og han dytter og dytter =0D Da dette er gjort slenger han seg ned og sover en halvtime til, helt til jeg desverre må opp.
Dette er og blir bare en av tingene som gjør at det er så koselig å være hundeier, og det er innmari gøy å se at disse hundene våre har en helt egen personlighet =0)
Jeg smilte godt for meg selv i dag tidlig, og fant ut at jeg måtte dele dette med dere i dag!


Gooood helg =0) Pepper og Kristine

5 kommentarer:

 1. Til å spise opp :-) Herlig, altså. Beste helsing ei vestlandsdame som også har fått seg JRT.

  SvarSlett
 2. Heiii =0)
  Så koselig! Jeg tenker riktig hvis du er venninnen til Eva? Hvordan går med med valpen?? Fortell, fortell! =0) Synd det ikke passet den dagen dere kom til Eva, men vi får kanskje tatt det igjen en gang?

  SvarSlett
 3. Ja det var synd du ikkje kunne helse på Cathrine når ho henta seg valp- det får me ta igjen!
  Elles er Peppergutten heldig liten prins- ingen tvil!

  SvarSlett
 4. Ja du får be hanne på besøk snart Eva! Du trenger å få mer besøk av noen som ikke har aussie ;0P Hehehe...For min skyld! Hehe..
  Ja Pepper burde ikke klage så mye synes jeg =0D

  SvarSlett
 5. Det går kjempefint med valpen. Han er kjempesøt og ganske tøff...har ganske skarpe tenner. Elska han <3 Me treffest sikkert ein gang hos Eva :-)

  SvarSlett