onsdag 29. desember 2010

Julen så langt...

Det har vært hektisk for Pepper i jula tror jeg...han er jo en Jack og må jo følge med på alt som skjer! Med to unger med myyyye aktivitet , Spiky og mange flere mennesker enn vanlig i hus har han hatt det rimelig travelt! Det eneste jeg har merket er at han bjeffer mer når han er sliten og det har skjedd mye....men det er vel kanskje naturlig at både hund og mennesker blir mer skvettene når vi blir slitene!?

I går kveld var Pepper med på sledetur! Hest, dombjeller og masse lyder. Det var veldig spennende =0) Matmor synes det var helt topp å kjøre hest og slede under stjernehimmelen! Han fikk også hilse på hest, noe han ikke er helt komfortabel med, Kaninen Maren synes han er søt, og pusekatter han ikke liker så veldig! Innholdsrik dag som tok på tror jeg!Hehe...

Vi har trent litt mer på å gå opp på veggen et par dager nå, og han har lettet fra veggen et par ganger =0) Og da klapper jeg i hendene, synger og jeg ler.. så glad blir jeg, så glad blir jeg!!! Tror Pepper synes det er litt for mye lyd fra meg, og ser oppgitt på meg!Hehe...

Ellers driver vi å danser litt nå om dagen....altså han har forbeina på beinet mitt mens jeg går frem og tilbake og tilsiden. Han har skjønt at det lønner seg å holde helt fast på beinet mitt, så da kan vi bygge videre på det =0) Burde vel egentlig begynne å sette sammen noen øvelser snart, så vi kan begynne å laget et lite freestyle- program.

Nå er det ikke lenge før kurset begynner igjen heller, og det blir deilig å ha faste kvelder med trening! Ikke lenge før det blir lysere om kvelden heller =0) Juuuhuuu...og ikke minst, litt mildere dager!

I kveld tror jeg det blir en tur opp til Eva for å trene, og kanksje få til litt trening i helgen også! Gleder meg!!!=0)

Pepper & Kristine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar