tirsdag 7. desember 2010

Kaldt!!!

Ja det er kaldt,kaldt,kaldt!! Det har holdt seg sånn ca på minus 20 i flere dager....brrrrr! Pepper er ikke veldig fornøyd hvis det blir kaldere enn 20, da vil han ikke ut gitt!! Men vi har vært endel hos foreldrene mine 20 min sør, og der er det ikke så kaldt...så Pepper har vært med bestefar på tur et par dager nå =0) På tur har Pepper funnet rådyrspor og sett elg! Det var spennende hørte jeg =0)

På lørdag reiste vi en tur til Eva for å trene litt! Veldig ålreit å ha litt treningsselskap, og få litt tips på treningen. Trente litt på slalom mellom beina for han har hengt seg opp på veggen, så vi må ha en liten pause fra det nå. Han fikk også litt sosial trening, noe han trenger!! Han har en lei tendens til å få litt panikk med andre hunder....myyyyye lyd! Heldigvis må jeg si kanskje...hehe...da vet vi iallefall hvor vi har han! Når han får roet seg går det egentlig veldig greit! Tror det er at han blir veldig fort skeptisk og redd, og føler han må si i fra med en gang! Så her har jeg noe å jobb med!

Eva trente med sin nydelige aussie Lilliy =0) Hun er så søt hun!! Hun trente også Mikke som er en mudi. Verdens kjappeste hunderase tror jeg! Hehe...En finfin lørdag =0) Gjør det gjerne igjen mange ganger Eva!

Utenom slalom mellom beina, trener vi på å bukke. Det trikset er neste i boks, må bare stadfestes litt til. Og så har vi begynt å få han til å hoppe opp på ryggen når jeg står på fire. Røde streker på ryggen må jeg vist regne med har jeg erfart =0D

Eva og jeg har snakket om at vi kanskje skal trene litt freestyle fremover, og få satt sammen et lite program! Så da må jeg sjekke ut youtube om det ligger noen ideer der! Tips tas i mot med glede =0)

Pepper & Kristine

2 kommentarer:

  1. Ja snart er det berre koregrafien på freestyle som mangler, he he. Moro å trene jaffal :-)

    SvarSlett
  2. Hehehe...ja vi er jo såpass gode at det er baaare koregrafinen som mangler nå!Hehe...Har sjekket ut noen videoer og det er så mye en kan gjøre!!¨å det er vel bare å sette i gang å trene for fullt! NM til neste høst igjen!Hehe..

    SvarSlett