onsdag 5. januar 2011

Godt nyttår!

Da er det igjen et nytt år=0) Men før jeg starter på det nye, kan jeg gledelig formidle at nyttårsaften gikk kjempe fint for Pepper! Vi var hos naboene, og der var også Buffy og Spiky. Hundene hadde nok med seg selv og la egentlig ikke merke til noe smell. Vi jentene holdt hundene med selskap, og hørte på musikk og latet som ingenting. Jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå, og er veldig glad for at ingen skade skjedde =0) Spiky som har vært veldig redd før gikk det også veldig bra med, noe jeg tror kan skyldes mannlige hormoner og dameselskap! Hehehe...Men det passet jo fint egentlig!

Ellers har Pepper lært å vinke =0) Eller min ide om "YO" ble heller å vinke. Å lærer han det gikk lettere enn jeg hadde trodd, han plutselig bare fant det ut! Da er det jo ingen sak =0)

Noe som ikke var så gøy, var at jeg fant en kul på skulderen til Pepper på nyttårsaften. Og dere som kjenner meg vet jo at kuler liker jeg dårlig, og jeg får fnat av sånne. Så jeg gikk helgen igjennom med litt vondt i magen. Fikk time hos dyrlegen på mandagen, og det viste seg at det bare var microchippen som hadde tatt seg en tur! HELDIGVIS!!! Da lettet mamma'n 10 kilo!! =0) Men jeg har sagt til Pepper at å få kuler flere ganger er altså ikke lov!!

Pepper er med foreldrene min på jobb om dagen, så han får mye trening i å møte fremmede mennesker på kontoret. Det går bare fint, og han er veldig grei å ha med å gjøre får jeg beskjed om =0) Spiky er også der, så jeg tro Pepper har det fint om dagen!

Ha en finfin dag=0)

Pepper og Kristine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar