mandag 16. mai 2011

Dag 2 =0)


Dag 2 ja...det gikk vel ikke fullt såååå bra som lørdagen. Jeg la et spor som skulle ligge to timer, for å se om Pepper greide det. Slutten på sporet kløna jeg ordentlig til og la slutten rett ved siden av en sti. KLØNETE!! Men men...han plukket to pinner som lå i sporet, men virret mye og fant ikke slutten. My bad! Men da vet jeg det at jeg må heller gå litt tilbake igjen, og heller la sporet ligge en time, halvannen. Men som instrukøren sa, vi må ikke være redde for å utfordre hundene våre. Går det ikke, så er ikke det noe farlig!

Alfa og Guri hadde et kjempe spor =0) GØY!
De andre hadde også fordøyd og drømt spor hele natten, og gjorde det bra =0)

Etter lunsj trente vi bruksøvelser som budføring og kryp. Budføring kan Pepper, og gjorde det supert! Det som kom frem under budføringen er at jeg må venne Pepper til å bli tatt på når han sitter på plass. Han har det veldig travelt, og vil ikke bli tatt på. Så den treningen begynte i går =0)
Så fikk vi gode tips på hvordan vi skal lære inn "kryp". Jeg har prøvd å lære han kryp med klikker og håndtarget, men det har ikke vært suksess. Men nå tror jeg at jeg har metoden som gjør at dette kommer han til å lære på en bedre måte.

Bilder fra helgen kommer under =0) Genegrellt kan jeg jo si at for min del har helgen vært helt super og jeg har lært masse =0) Spor blir rett og slett mer og mer gøy =0)
Vi har også avtalt med Tom Larsen at vi skal reise til Larvik (der han oppholder seg) i august for å treffes og trene litt! Det blir stas =0) Eva: 10. - 13. august er det forbudt å avtale treffet asså ;0D hehe..Gjengen samlet =0)

Ut i skogen!

Superekvipasjen Guri og Alfa

Erre no spor her a tru!?

Her var det!

=0)

Pepper har laaang tunge!

Lydhør og fornøyd eier =0)

Jeg holdt ikke sååå hardt da!
Konsentrert gjeng

Silje! Ikke bli sur a! Dere var nemlig så fine =0)

Medlem av Tha super Snoosers!

Jeg vet du har godis i lomma!Få a!

Lucas in action!


Detta er kosegris med stor K!

Instruktør Tom Larsen med Jerry`n sin! Flott Risen- gutt!


Venter i spenning!

To timers-spor med prestasjonsangst!
Gøy! Gøy! Gøy! =0)

Pepper og Kristine

3 kommentarer:

  1. Pepperen er jo berre suveren :-)

    Du kan berre begynne å sy supermanndrakt , he he

    SvarSlett
  2. :-) ja hadde vært konge å kommet med det på trening:-D hehe.

    SvarSlett