lørdag 14. mai 2011

ROCKSTAR!


I skrivende stund er jeg superduper stolt av min lille rockestjerne! For jammen har han vært en stjerne i sporet idag!!!! =0)
Vi har vært på sporkurs med Tom Larsen i dag...by the way en innmari trivlig og flink fyr som bruker akkurat de treningsmetodene jeg liker aller best! =0)
Jeg la et ganske kort spor med vinkel som første spor i dag...og han gikk som en klokke! Må nesten sitere Tom: " Dette var som tatt ut av læreboka!" Hihihi...

Asså alle var jo flinke da! =0) Og Jethro gikk som en klokke han også =0) Så Silje og jeg fikk beskjed at vi må utfordre de mer. Deverre har Jethro vondt i foten sin og måtte stå over mer spor.

Gjengen synes jeg var vel høy på pære, så Tom ba meg gå et langt spor som iallefall skulle ligge i en time før vi gikk. La også ut en pinne i sporet!
Og for å si det sånn...så ble jeg ikke mindre høy på pæra etter det sporet! Hehehe...Pepper gikk nesten perfekt og plukket pinnen sin =0) =0)!!!!! Det var ikke lett for lille han med greiner overalt, og han forsvant nesten av og til i skogen der!


Og hvis ikke jeg har fått frem det jeg ville, så sier jeg det igjen! SUPERDUPER STOLT AV LILLE PEPPERS =0) FLINKIS!!!!!!!

I morgen er en ny dag med Tom Larsen, og jeg gleder meg enda mer til i morgen!! Kan jo være jeg får beina ned på jorda igjen da! Hehehe...

Ha en finfin lørdagskveld folkens =0) Det skal vi iallefall =0) Dere hører fra oss snart!

7 kommentarer:

 1. Ja du har god grunn til å vera stolt av gutten din! Det siste sporet var berre heilt utruleg- tenk alt av busker og kratt den lille gutten måtte gjennom!
  Du og Silje svevde godt over bakken i dag ja, moro det :-)

  SvarSlett
 2. Hehe...Ja stor fornøyd =0) Men i morgen blir det nok andre boller når alle hundene har fordøyd og drømt spor! Blir gøy å se =0)
  Ja vi svevde vel kanskje litt for høyt!? Hehehe...Gleder oss til i morgen igjen=0)

  SvarSlett
 3. he he, neida- men i morgon kjem me på besøk opp i skyene :-)

  SvarSlett
 4. Flinke er dere:D Meeeget imponert over lille Peppern:D og deg og da:D Idag sover gutt godt gitt:P slitne begge to=) deilig:D

  SvarSlett
 5. Grattis!! Spar på godfølelsen!!!

  SvarSlett
 6. Takktakk =0) =0)
  Silje og Jethro ruler!!! =0) Ja det tar på med spor gitt! Disse hundene kan ikke klage på for lite aktivitet akkurat!

  Krysser fingerene for Jehro idag! Håper det går bra hos dyrlegen!!!

  SvarSlett