mandag 8. november 2010

Å ha hund er rett og slett innmari fint når dagen ikke er på topp! Stress på jobb, ting som ikke alltid går som det burde...da er det ganske herlig å komme hjem til en liten hund som er super glad for å se deg og er klar for å finne på noe gøy =0) Det gjør jo dagen mye bedre for alle og enhver her i huset iallefall!

Idag har vi trent bittelitt på trikset, og jeg fant ut at taktikken min slo feil så jeg begynte helt på nytt igjen. Noe jeg tror var en taktisk ting å gjøre....Men tror ikke vi greier å gå "feil vei" til torsdag da! Vil heller gjøre det bra og heller bruke lenger tid!

Ellers har vi gått en lengere tur i mørket med naboen og hunden Buffy!! Deilig å komme seg ut i frisk luft etter en dag på kontoret!! Så hvis noen ser en liten sak i refleke og lys er det bare oss som er på tur!

Buffy er forresten en artig liten sak =0) Hun er en staffordshire bull terrier på 2 år! Søt som bare det!! Fint å ha nabo med hund! Og spesielt når eierene ikke er overstressa på ting og tar livet med ro. Det er nok av stressa og sure hundeeiere der ut har jeg nå erfart....Så jeg har vært heldig med naboene rett og slett =0)

Nå ligger Pepper å koser seg foran ovnen på teppe sitt fornøyd og trøtt=0) Så da tar vi kvelden her vi med konklusjonen at jeg trives best med hund i hus !!! Og Harald trives også bedre med at jeg har hund i hus han også! Hehehe...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar